Cel mai bun GPS auto ieftin

 

Care sunt cele mai bune GPS-uri auto ieftine

 

Desi sistemele GPS pot parea expirate in epoca telefoanelor inteligente, acestea sunt inca la mare cautare, mai ales in randul celor care nu sunt pasionati de tehnologie si care apreciaza simplitatea de utilizare a acestora. Atunci cand achizitionati un astfel de produs, alegeti unul cu un monitor suficient de mare pentru a putea cerceta harta dintr-o singura privire, dar nu atat de mare incat sa obstructioneze o parte semnificativa din parbrizul masinii. Totodata, alegeti un model care sa ofere actualizari frecvente ale hartilor.

 

 

Serioux UrbanPilot Q475T2

 

1) Serioux UrbanPilot Q475T2Cel mai bun GPS auto ieftin este modelul Serioux UrbanPilot Q475T2. Acesta are un ecran de 4.3 inch, tactil, care raspunde imediat la fiecare comanda. Modelul se monteaza pe parbriz cu ajutorul unui sistem de ventuze. Aparatul utilizeaza un sistem de operare de tip Microsoft Windows CE 6.0, care este compatibil cu orice aplicatie GPS disponibila. Procesorul este de tip Mstar 2531 de 800 Mhz, iar memoria aparatului este de 128MB RAM, iar capacitatea de stocare este de 4GB. Modelul este prevazut cu un slot pentru card, compatibil cu un card de memorie de 2GB. Acest produs poate rula filme si muzica, iar atunci cand este utilizat pe modul de noapte, luminozitatea ecranului scade, pentru a nu va afecta vederea. Modelul nu vine cu harti preinstalate, iar pachetul include incarcator masina, suport masina, cablu USB si stilus. De asemenea, acest produs beneficiaza de o perioada de garantie de 36 de luni.

button 5

 

 

 

Mio Spirit 7500 Base Map

 

2) Mio Spirit 7500 Base MapUn alt GPS auto ieftin si bun este modelul Mio Spirit 7500 Base Map. Acesta are un ecran tactil de 5 inch,  cu o rezolutie de 480 x 272 pixeli si este prevazut cu suport pentru masina. Acesta este prevazut cu un procesor tip Mstar de 800 Mhz si prezinta softul de navigare Mio Spirit preinstalat, insa nu si harti. Odata cu instalarea hartilor, softul va permite sa va alegeti rutele, va ofera asistenta pe banda, asistenta de parcare si poate salva punctele dumneavoastra de interes. Daca doriti sa faceti o excursie neplanificata intr-o zona pentru care nu aveti harta, Mio Spirit va ofera posibilitatea sa inchiriati hartile necesare pentru perioade de 3, 7 sau 30 de zile. Producatorii va pun la dispozitie harti pentru Europa, SUA, Canada si Australia. Produsul dispune de o perioada de garantie de 24 de luni si se comercializeaza insotit de cd de instalare si incarcator pentru masina.

button 5

 

 

 

Smailo HD 4.3

 

3) Smailo HD 4.3Un alt model de GPS la un pret accesibil este modelul Smailo HD 4.3. Acesta are un ecran tactil HD de 4.3 inch, cu ajutorul caruia puteti vizualiza cu usurinta traseul ce urmeaza sa il parcurgeti. Acest model utilizeaza un procesor Mstar 2531 de 800 Mhz. Memoria RAM este de 128 MB, iar memoria interna de stocare este de 4GB si poate si extinsa cu ajutorul unui card de memorie. GPS-ul este pe 22 de canale si utilizeaza un chipset  Mediatek MT 3328. Sistemul de operare este de tip Microsoft Windows 6.0, asadar este compatibil cu toate aplicatiile de tip GPS si ofera posibilitatea de a asculta muzica sau de a viziona filme. Conexiunea acestui model cu alte aparate electronice se realizeaza prin mufa de tip jack de 2.5 mm si prin usb. Produsul nu prezinta harti preinstalate si se livreaza alaturi de suport masina, incarcator masina, cablu usb, husa si stilus.

button 5

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...