Cel mai bun GPS auto Mio

 

Care sunt cele mai bune GPS-uri auto Mio

 

Aproape fiecare dispozitiv mobil are incorporat un GPS, astfel ca ai putea crede ca nu prea mai are rost sa-ti cumperi un astfel de instrument. Insa, chiar daca el nu mai este la mare cautare, totusi, poate fi foarte util persoanelor care nu se pricep la tehnologie, fiind simplu de utilizat, mai sigur, deoarece e mai rezistent decat un smartphone, de exemplu si, sa nu uitam de faptul ca te va ajuta sa navighezi cu spor pe orice drum te-ai afla. Daca tot vrei sa iti achizitionezi acest item, ar fi inspirat sa alegi un producator recunoscut si apreciat inca de pe vremea cand acesti itemi erau la moda, iar Mio este unul dintre acestia. Totodata, noi te sfatuim sa il cumperi de pe Internet, unde vei gasi o gama larga, iar nu doar cateva variante, ca la magazinele din oras.

 

 

Mio Spirit 7500 Base Map

 

1) Mio Spirit 7500 Base MapExista numeroase pareri care indica acest model drept cel mai bun gps auto Mio, iar facilitatile pe care le ofera sustin si ele acest lucru. In primul rand, acesta este prevazut cu un ecran tactil cu o diagonala de 5 inch, care iti ofera o vizibilitate foarte buna. De asemenea, datele sunt prezentatele clar, literele sunt mari, iar ecranul este colorat si are o rezolutie de 480 x 272 pixeli, astfel ca il vei putea utiliza in siguranta si fara efort. Gps-ul este foarte util, iar unul dintre avantaje este faptul ca, producatorul iti permite sa imprumuti harti pentru Europa, Sua, Canada si Australia de pe site-ul sau oficial, de care te poti folosi timp de 3, 7 sau 30 de zile.

Printre facilitatile de care dispune, se numara informatiile privind viteza limita pe care trebuie sa o ai pe anumite drumuri, denumirile strazilor, memorarea unor rute etc. Acesta vine impreuna cu un suport si un incarcator pentru masina. Dimensiunile sale sunt reduse, avand 134.5 x 86 x 12.7 mm, precum si o greutate de 158 de grame.

button 5

 

 

 

Mio Spirit 4900

 

2) Mio Spirit 4900In cazul in care iti doresti un gps auto Mio ieftin si bun, acest model Spirit 4900 are toate sansele sa iti satisfaca nevoile.  Acesta va actualiza in permanenta datele despre drumuri, ceea ce este foarte avantajos, avand in vedere ca acestea se schimba tot timpul. Totodata, in memoria acestuia sunt introduse informatii in legatura cu radarele fixe si le poti accesa gratuit in primele 3 luni de la cumparare. In acelasi timp, acesta se va adapta la preferintele conduatorului auto, astfel ca ii va oferi rute personalizate, memorand in acelasi timp stilul de condus. Unul dintre atuurile acestui navigator gps este faptul ca, in momentul in care este aleasa ruta, itemul iti va oferi patru variante, privitor la care este cea mai scurta, care este cea mai simpla, care este cea mai rapida, precum si care e cea mai economica. Daca se va intampla sa te nimeresti in trafic, tehnologia Lane Guidance te va ajuta sa te mentii pe banda corecta. Produsul are preinstalate cateva harti din Romania, precum si date legate de punctele de interes (aeroporturi, benzinarii, bancomate, restaurante etc.). Ecranul tactil, care are o diagonala de 4,3 inch (10.92 cm), iti va prezenta, in detalii, traseul.

button 5

 

 

 

Mio Spirit 6900

 

3) Mio Spirit 6900Modelul Spirit 6900 dispune de o actualizare constanta a hartilor, iti ofera informatii privind pozitionarea radarelor fixe din trafic, iti calculeaza care sunt rutele optime pe care le poti alege atunci cand vrei sa ajungi la o destinatie, iti ofera asistenta pe banda, care poate fi foarte utila mai ales in timpul orelor de varf, iar printr-o aplicatie 3D, vei avea posibilitatea sa urmaresti, in avans, semnele majore de circulatie din fata ta. In memoria acestuia se gasesc harti ale principalelor orase europene si nu numai.

Itemul iti prezinta principalele puncte de interes, precum aeroporturile, restaurantele si bancomatele, ceea ce iti va veni foarte la indemana cand te vei afla intr-un oras nou, iar pe o raza de 1 km vei putea vedea unde gasesti locuri de parcare. Itemul este alimentat printr-un ACadapter, iar autonomia acestuia tine pana la 3 ore. Are port usb, un design ultracompact, dimensiuni reduse (142 x 86 x 14 mm), astfel ca nu-ti va perturba vizualizarea drumului, precum si un suport si un incarcator pentru masina.

button 5

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...