Cel mai bun gps auto pentru camioane

 

Care sunt cele mai bune GPS-uri auto pentru camioane

 

Daca te afli in situatia de a avea nevoie de un navigator GPS potrivit pentru utilizare pe camioane, iti recomandam cumpararea acestuia de pe Internet. Iti vom demonstra, in urmatorul top de produse, ca preturile sunt mai ieftine online si ca am creat aceasta pagina pentru a-ti oferi sansa de a gasi rapid un aparat performant.

 

 

Becker Transit 5 LMU

 

1) Becker Transit 5 LMUMai multe pareri referitoare la un dispozitiv cu pret ieftin, perfect pentru a fi intrebuintat pe camioane, il considera intr-adevar ultra-performant, intrucat se livreaza preinstalat cu aplicatia Truck & Camper Navigation Pro, soft ce determina calcularea rutei in functie de: inaltime, latime(gabarit), greutate, incarcatura si natura bunurilor transportate. Utilizatorul va putea personaliza fiecare traseu, obtinand combinatia perfecta pentru a-si duce in deplina siguranta calatoria la bun sfarsit. Persoanele care cauta cel mai bun GPS pentru camioane vor aprecia ecranul, pentru faptul ca are o diagonala mare, de 5 inchi, si o rezolutie buna, 800 x 480px, care va permite observarea eficienta a detaliilor hartilor. Se ofera harta preinstalata pentru intreaga Europa, deci soferul nu trebuie decat sa intre periodic online pentru a o actualiza, pe site-ul furnizorului. Cu o memorie de 8GB si slot SD, acest aparat poate stoca toate informatiile de care ai nevoie la drum. Se poate conecta la internet Wi-Fi si la alte dispozitive cu bluetooth pentru transfer rapid de date.

 

button 5

 

 

 

Mio Combo 5297 LM FEU

 

2) Mio Combo 5297 LM FEUAcest GPS auto pentru camion la un pret bun se numara printre modelele mai ieftine, apreciate pentru camera video integrata. Lucreaza cu un touchscreen cu diagonala de 5″ si rezolutie de 800 x 480px, ceea ce inseamna vizualizare optima a hartilor. O functie specifica pentru camioane va calcula parametrii de respectat in timpul deplasarii, in functie de caracteristicile vehiculului pe care este instalat. Include GPS, pe baza caruia poti da referinte geografice pentru pozele realizate. Camera va putea filma si fotografia imagini de calitate buna, chiar si cand se situeaza in afara. Utilizatorul va beneficia de harti pentru Europa de Est si Vest, astfel incat doar actualizarile periodice mai sunt necesare, acestea realizandu-se gratuit. Se ofera ca accesorii card de memorie de 8GB, pe care se pot pastra harti si alte informatii indispensabile, un CD de pe care se vor instala aplicatiile utile, suportul si incarcatorul pentru masina. In plus, soferul va fi avertizat de prezenta camerelor de securitate si a statiilor radar fixe, asigurandu-i-se un traseu fara peripetii.

button 5

 

 

 

Becker Tranzit 70 LMU

 

3) Becker Tranzit 70 LMUImpresionanta pentru acest model este dimensiunea ecranului, acesta avand o diagonala de 17.8cm(7 inch). In tandem cu rezolutia buna de redare(800 x 480), display-ul mare reuseste sa ofere utilizatorului harti cu toate detaliile importante.  Fiind un produs Becker, nu lipseste softul de calcul care permite stabilirea traseului in functie de caracterisiticile camionului, inclusiv de cele ale marfii transportate. Produsul este preinstalat cu harta Full Europe si cu o multitudine de aplicatii care fac intreaga calatorie mai usoara. Se poate conecta la internet prin Wi-Fi si astfel permite actualizarea bazei de date si primirea de informatii din trafic, asta in timp real. Memoria este de 4GB, dar poate fi completata pana la o capacitate maxima de 32GB, ceea ce inseamna ca suficient spatiu de stocare poate fi alocat unor harti noi si softurilor necesare.  Aplicatia pentru telefonul mobil cu hotspot va fi gratuita in primele 30 de zile, iar dupa testare se poate renunta la aceasta facilitate, fara alta taxa suplimentara.

 

button 5

 

 

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...